Spoštovani,

obveščamo vas, da se boste dijaki 3. b in 3. c, v petek, 26. 3. 2021, udeležili delavnice z naslovom ”HEROJI FURAJO V PIŽAMAH”.

Urnik delavnic: ”
3. C ob 10.20, nadzorni profesor: Simona Varga
3. B ob 12.00, nadzorni profesor: Drago Balajc

Delavnica je del celostnega preventivnega modela prometne varnosti in je namenjena ozaveščanju mladih za manj voženj pod vplivom alkohola.
V okviru iniciative smo vas povabili tudi k reševanju vprašalnika v spletni učilnici OIV, ki ga še vedno lahko izpolnite, če do zdaj niste utegnili.

Delavnica je brezplačna in bo trajala 60 minut na povezavi zoom. Povezava do zoom srečanja bo objavljena v Arnes spletni učilnici GMS20-OIV-3 na dan dogodka. Po opravljeni delavnici vas čaka v SU tudi kratki kviz, s katerim boste potrdili svojo prisotnost. Delavnica bo potekala v okviru obveznega programa OIV, zato je za vse dijake 3. b in 3.c obvezna.

Prijazno vabljeni.


Iniciativa za manj voženj pod vplivom alkohola Heroji furajo v pižamah je celostni preventivni model, nagrajen kot najboljša preventivna praksa na področju prometne varnosti s strani Evropske komisije. Poslanstvo in cilj t.i. herojev je izboljšanje prometne varnosti med mladimi, s fokusom na vožnji pod vplivom alkohola.

(Visited 89 times, 1 visits today)