Podrobnosti dogodka

  • Datum:

Spoštovani,

obveščam vas, da se boste dijaki 3. letnika v torek, 2. 2. 2021, ob 11.00 uri v okviru OIV in ob sodelovanju s SPOT Pomurje, udeležili delavnice z naslovom

MOJSTER PREDSTAVITEV”.

Delavnica, ki jo bo izvedla ga. Nina Dušić Hren, je namenjena nadgradnji osebnostnih in komunikacijskih veščin in bo trajala 2 šolski uri na povezavi zoom.

Povezava bo objavljena v Arnes spletni učilnici GMS20-OIV-3 na dan dogodka. Po opravljeni delavnici vas čaka tudi kratki kviz, s katerim boste potrdili svojo prisotnost.

Delavnica bo potekalo v okviru obveznega programa OIV, zato so za vse dijake 3. letnika obvezne.

 

O predavateljici:
Nina Dušić Hren je psihologinja in trenerka mehkih veščin. Je certificirana NLP praktikantka (INLPTA), pridobljeno ima tudi mednarodno priznanje kluba Toastmasters za kompetentno vodjo in govorko. Delavnice izvaja v slovenskem in angleškem jeziku. Je direktorica zavoda Dober stik, kjer izvaja programe javnega nastopanja, treninge komunikacije in individualno svetuje. Rada optimizira interna izobraževanja ter posameznike pripravlja na nastope na konferencah, predavanjih ali sestankih. Učila je prvo generacijo študentov mednarodne poletne šole podjetništva na GEA College, Bootcam4future Entrepreneurs.

(Visited 33 times, 1 visits today)