Gimnazija Murska Sobota

Spoštovani

Gimnazija Murska Sobota bo v letu 2019 praznovala 100. obletnico obstoja. V okviru tega jubileja na šoli pripravljamo številne aktivnosti na vseh področjih. Ena izmed njih je tudi priprava zgodovinske razstave, kjer bomo s pomočjo različnih pisnih virov poskušali prikazati življenje in delo na šoli v različnih zgodovinskih obdobjih.

Pri tem si želimo, da bi del te razstave soustvarili tudi vi, vsi tisti, ki ste gimnazijo obiskovali in vas na njo vežejo prijetni spomini. Prav gotovo najdete fotografije, članke, šolske revije ali časopise, potrdila ali kakršno koli pisno dokumentacijo, ki prikazuje čas vašega šolanja.

Prosimo vas, če bi nekaj tega gradiva delili z nami oz. z vsemi, ki si bodo to razstavo ogledali. Zato vas vljudno vabimo, da jih posredujete na Gimnazijo Murska Sobota (v tajništvo), kjer jih bomo evidentirali (vsi potrebni podatki o lastniku) in vam jih vrnili.

Za vse morebitne dodatne informacije smo vam na voljo na e-naslovu melitafranko@gmail.com (Melita Franko, prof. zgodovine).

Za vaše prispevke se vam že vnaprej iskreno zahvaljujemo in se veselimo srečanja z vami.

Melita Franko, prof.

 

 

(Visited 20 times, 1 visits today)
 

Oznake: