Drage dijakinje, dragi dijaki,

V okviru Vzgoje za družino, mir in nenasilje se boste dijaki vseh letnikov udeležili spletnega dogodka Vpliv interneta na duševno zdravje mladostnikov. Spletni dogodek boste spremljali v živo v četrtek, 21. 10. 2021, od 8.50 do 9.30 preko platforme YouTube.
Dijaki boste v matičnih učilnicah v spremstvu učiteljev, ki takrat poučujejo v razredu. Profesorji se bodo povezali z dogodkom in ga predvajali preko projektorja. V razredu ostanete do konca dogodka in šele nato zamenjate učilnice oz. naredite odmor.

Spletni dogodek je organiziran v okviru obveznega dela OIV – Vzgoja za družino, mir in nenasilje, zato je udeležba za vse dijake obvezna.

Število ur OIV: 1

O spletnem dogodku:
Safe.si pripravlja 45-minutni spletni interaktivni dogodek za dijake na temo vpliva interneta na duševno zdravje mladostnikov.
Eva Koprivec, dolgoletna izvajalka Safe.si delavnic za učence in dijake, in improvizatorja IGLU Teatra, Vid Sodnik ter Juš Milčinski, bodo skušali dijakom na inovativen in sproščen način približati aktualne teme negativnega vpliva interneta na samopodobo mladih, odvisnosti od komentarjev in všečkov, prekomerne rabe interneta, doomscrollinga, vrstniškega pritiska na internetu in spletnega nasilja.

Prijazno vabljeni.

(Visited 68 times, 1 visits today)