PRVOMAJSKE DELAVNICE LOGIKE NA GIMNAZIJI TOLMIN 2016

Če te zanima svet logike in želiš del prvomajskih počitnic preživeti v dobri družbi, se nam pridruži na dvodnevni delavnici logike na Gimnaziji Tolmin in skupaj bomo kodrali možgane in ugotavljali, kaj vse je logično in kaj ne. 28 in 29. aprila 2016, Za 12 let in več.

https://www.zotks.si/prvomajske-delavnice-logike-na-gimnaziji-tolmin-2016

 

PRVOMAJSKE DELAVNICE STEKLA NA ALUO 2016 – NAPOVEDUJEMO

Za vse mlade ustvarjalce od 7 do 14 let, ki radi ustvarjate z rokami, vas zanimajo izdelki iz stekla in se želite za 3 dni spremeniti v prave umetnike pripravljamo v sodelovanju z Akademijo za likovno umetnost in oblikovanje delavnice stekla. TOČEN DATUM in VIŠINA PRISPEVKA bosta znana naknadno, ko bodo odprte tudi prijave, program pa si že lahko ogledate na

https://www.zotks.si/prvomajske-delavnice-stekla-na-aluo-2016

 

 

POLETNA DELAVNICA POPOTNE FOTOGRAFIJE 2016

Za vse, ki si želite posneti čim boljše popotne fotografije, narediti dober posnetek živali v gibanju ali popoln portret. Izvedeli boste tudi kako poudarimo oblake, kdaj je najboljši čas za fotografiranje, kateri objektivi so najbolj uporabni, kako naredim najlepše posnetke slapov ali brzic in kaj je astrofotografija. Od 26. junija do 2. julija 2016 v Trenti, delavnica je namenjena dijakom srednjih šol ter učencem 8. in 9. razreda osnovne šole.

https://www.zotks.si/poletna-delavnica-popotne-fotografije-2016

 

POLETNI TABOR RAČUNALNIŠTVA 2016

Udeležence bomo tudi letos popeljali na zanimivo potovanje v svet programiranja. Glede na to ali imaš izkušnje ali ne, te bomo uvrstili v ustrezno skupino in ti s prijaznimi mentorji pomagali osvojiti prve programerske izkušnje ali pa ustvariti najboljši izdelek na svetu. Večino časa bomo razdeljeni v večje ali manjše skupine in postregli tudi z zanimivimi uporabnimi predavanji. Poskrbeli bomo tudi za hitro lokalno omrežje, naši mentorji pa že pridno trenirajo za večerne spopade v virtualnem svetu. Od 21. do 27. avgusta 2016, za udeležence od 13 do 18 let.

https://www.zotks.si/poleti-tabor-racunalnistva-2016

 

POLETNA ŠOLA MODELARSTVA 2016

Tradicionalno pod Uršljo goro bomo ustvarjali, se družili in uživali v družabnih oziroma športnih igrah. Pridruži se nam, ne glede na to ali imaš izkušnje ali ne. Od 26. junija do 1. julija 2016, za udeležence od 10 do 14 let.

https://www.zotks.si/poletna-%C5%A1ola-modelarstva-2016

 

(Visited 42 times, 1 visits today)
 

Oznake: