Praznični dnevi veselo hitijo, skrite misli in želje budijo. Naj prinesejo pričakovanja in uresničijo sanje, odkrijejo modrosti in natrosijo radosti!

Letošnji december bomo končno lahko spet preživeli skupaj v šoli. Še posebej v teh časih je pomembno ohranjati povezanost in pristen stik, pa čeprav brez objemov, poljubov.
V ta namen bomo na naši preljubi Gimnaziji Murska Sobota izvedli tudi letošnje Jelkovanje, ki bo potekalo 23.12.2021. Ta predbožični dan bomo začeli s prvimi urami pouka, potem pa bo sledilo praznovanje.
V sklopu Jelkovanja boste že 1.12. pričeli z okraševanjem svoje matične učilnice, ki naj bo izvirno, kreativno in božično okrašena. Ni potrebe po nakupovanju okraskov. Mi verjamemo v vašo domišljijo!
Za Jelkovanje bo vsak razred pripravil tudi poseben kulturni program, ki naj bo dolg največ 3 minute. Ta naj obsega plesno, pevsko ali zabavno točko (skeč), lahko pa tudi kombinacijo le teh. 😉
Napisali pa boste še pismo Božičku, v katerem lahko izrazite vaše želje za prihodnost (npr. svetovni mir, odprava lakote…), vaše občutke glede šole.
Priložite lahko še kakšno realno željo razreda, ki je mogoče še nikoli niste imeli priložnosti zaupati nikomur (npr. želja za ekskurzijo, popravo okna, vrat…)

Vse kar boste pripravili bo naša strokovna ocenjevalna komisija
objektivno ocenila. Izbrala bo tri najboljše razrede, katere čakajo
izvrstne nagrade!

Dijaška skupnost GMS

JELKOVANJE 2021

(Visited 324 times, 1 visits today)