Spoštovani!

Na zavodu IPM Akademija, v sklopu IPM Skupine, v sodelovanju z Veleposlaništvom Združenih držav Amerike v mesecu novembru in decembru, v sklopu širšega projekta Shaping the Digital Future, organiziramo tekmovanje za dijakinje in dijake na temo digitalizacije naše družbe in naših življenj. Sodelujoči bodo na tekmovanju sodelovali s pripravo:

1. Videa (TikTok, Youtube),

2. Animacije (poljubna platforma),

3. Internetne zgodbe (Instagram, Facebook),

skozi katere morajo predstaviti svoj digitalni vsakdan in njegovo doživljanje. Sodelovanje na natečaju je namenjeno dijakinjam in dijakom vseh letnikom. Zmagovalec bo prejel denarno nagrado v višini 200 EUR, drugouvrščeni v višini 100 EUR, tretjeuvrščeni pa 50 EUR. Vsi trije prejmejo tudi priznanje. Več o natečaju si lahko preberete v priloženem vabilu in na spletni strani futureisdigital.eu.

V kolikor menite, da bi vaše dijake zanimalo sodelovanje na natečaju, vam do konca tedna pošljemo podrobnejše informacije v zvezi z vsebino ter tehničnimi podrobnostmi natečaja.  Na natečaj se lahko interesenti prijavijo na obrazcu, dostopnemu na spletni povezavi tinyurl.com/4728tbna.

Že vnaprej se zahvaljujem za vaš čas in vas lepo pozdravljam! Jaka Gruden, IPM

(Visited 21 times, 1 visits today)