Spoštovani,

V Krki verjamemo v moč inovativnosti in ustvarjalnosti mladih. Zato že več kot 50 let spodbujamo raziskovalno delo mladih, ki se odraža v visoki kulturi inoviranja in uresničuje v prepričljivih znanstvenih delih. Rezultat neprekinjenih pobud so številne raziskovalne naloge, ki navdušujejo z zrelostjo pristopov in globino razumevanja znanstvenih vprašanj. Zavedamo se, da je to mogoče le s podporo vseh vas, izjemnih mentorjev in pedagogov, ki mlade odločno vodite po pogosto negotovi poti raziskovanja. Vaši prispevki imajo v Krkinih nagradah trajno vrednost.

Z razpisom za 54. Krkine nagrade nadaljujemo dolgoletno poslanstvo in vas ponovno prijazno vabimo k sodelovanju.

V priponki vam pošiljamo oglas z aktualnim razpisom, ki smo mu dodali kratke informacije o razpisu in slikovno gradivo. Veseli bomo, če boste gradiva objavili na spletni strani in uradnih profilih vaše izobraževalne ustanove, saj bomo z vašo pomočjo znanost še bolj približali mladim raziskovalcem in jih predvsem spodbudili k novim raziskovalnim dosežkom.

Hkrati vas vabimo, da spremljate in delite aktualne objave na spletni strani Krkinih nagrad, profilu @krkinenagrade na Instagramu in Krkinem profilu na LinkedInu, kjer objavljamo zanimive in poučne vsebine s področja znanosti, raziskovanja in farmacije. Če boste na vaših družbenih omrežjih objavili prispevke, povezane z raziskovalnim delom, nas označite, da jih bomo lahko delili na profilu @krkinenagrade.

Hvala za vaš prispevek k širjenju prepoznavnosti Krkinih nagrad in podporo raziskovalnemu delu mladih!


S spoštovanjem,
skupina za komuniciranje pri Svetu Sklada Krkinih nagrad

(Visited 12 times, 1 visits today)